Naar welke landen verstuurt aspergeskoken.be?

Aspergeskoken.be verstuurt gratis naar België, Nederland en Luxemburg vanaf €49.

Hoe snel wordt er geleverd?

Indien het product op voorraad is én er voor 18.00 uur wordt besteld,  streven we ernaar de volgende dag te leveren. Vrijdag besteld? Geen probleem, we werken met PostNL en die levert ook op zaterdag in België en Nederland.

Indien het product tijdelijk niet beschikbaar is, streven we ernaar om binnen de 7 werkdagen te leveren, maar 90% van de bestellingen zullen ook in dit geval eerder geleverd worden.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, nadat je order verstuurd wordt, ontvang je een trackingcode via e-mail.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van de levering?

Ben je niet thuis als PostNL je pakket komt bezorgen? Kies dan zelf waar en wanneer je jouw pakket wilt ontvangen. Je ziet de mogelijkheden voor het wijzigen van de bezorging in de Track & Trace omgeving.

Je kunt kiezen voor:

  • bezorging op een ander moment (overdag of ‘s avonds)
  • bezorging bij je dichtstbijzijnde PostNL-locatie

Zodra PostNL je pakket heeft ontvangen van de afzender (meestal in de avond), kun je jouw keuze aan PostNL doorgeven. Dit kan tot uiterlijk 6:00 uur ‘s ochtends op de dag van bezorging.

Bezorger gemist?

Als je niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor je achter. PostNL komt standaard de volgende werkdag nogmaals langs met je pakket. Je kunt ook zelf een tijd of plaats kiezen na de eerste keer. Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. Je kunt je keuze tot 22:00 uur aan PostNL doorgeven.

Lukt het ook de tweede keer niet om je pakket te bezorgen? Dan bewaart PostNL het voor jou op een PostNL-locatie bij je in de buurt. Je hebt dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Daarna stuurt PostNL het terug naar de afzender.

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je jouw pakket ophaalt, anders mag het pakket niet aan je worden meegegeven.