Download eBook

Ravioli met spinazie, champignons en asperges

Ravioli-met-mascarpone,-spinazi-asperges-en-hazelnoten
Gerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen 4
Bereidingstijd 40 min
Kooktijd 30 min
Totale Tijd 70 min

Ingrediënten

  • 300 g champignons
  • 300 g spinazie
  • 12 groene asperges
  • 1 lookteentje
  • handvol hazelnoten
  • olijfolie
  • Parmezaan

Bereidingswijze

  1. Kuis de champignons en snij ze in kleine stukken. Versnipper de look.
  2. Bak de champignons en spinazie samen met de look. Hak de hazelnoten grof en voeg toe. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Haal van het vuur, laat even afkoelen en uitlekken en snij alles fijn.
  4. Vul een stuk deeg van 12 op 12 cm met het mengsel en maak er ravioli pakjes van.
  5. Kook de groene asperges beetgaar in ruim kokend water. Laat schrikken in ijswater.
  6. Kook de ravioli beetgaar , schik op een bord met de asperges en overgiet met een fruitige olijfolie. Rasp net voor het opdienen verse parmezaan over het gerecht.

Aanbevolen Producten