Download eBook

Stoofpotje van asperge met gegrilde kabeljauw

Stoofpotje-van-asperge-met-gegrilde-kabeljauw-,-Grijze-garnaal-en-zurkel
Gerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen 1
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 45 min
Totale Tijd 65 min

Ingrediënten

  • 3 witte asperges
  • 1 sneetje witbrood
  • 180 g kabeljauw
  • 50 g boter
  • scheutje water
  • zout
  • zurkel
  • 10 stuks handgepelde grijze garnalen

Bereidingswijze

  1. Schil de asperges, en snij deze in schuine plakjes van ong 1 cm dik.
  2. Gril de kabeljauw in mooie ruitjes vorm.
  3. Snij het witbrood in blokjes en bak deze mooi goudbruin in boter.
  4. Stoof vervolgens de asperges in wat water en boter gaar.
  5. Dresseer vervolgens in een diep bordje, onderaan de asperges, daarop de gegrilde kabeljauw.
  6. Werk dit af met fijn gesnipperde zurkel, brood croutons en grijze garnalen.
  7. De jus van de asperges is tevens ook de saus. Deze kan op het laatste opgemixt worden met wat boter. Kruid af naar eigen smaak.

Aanbevolen Producten