Download eBook

Aspergesoep met bruschetta van tomaat en kip

Aspergesoep-met-bruschetta-van-tomaat-en-kip
Gerecht Soep
Aantal Personen 4
Bereidingstijd 50 min
Kooktijd 40 min
Totale Tijd 90 min

Ingrediënten

  • 500 g witte asperges
  • 30 g boter
  • 2 tomaten
  • 1 teentje look
  • 2 el azijn
  • 4 el olijfolie
  • 1 kipfilet
  • 8 sneden bruin brood
  • parmezaan
  • platte peterselie
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Schil de asperges en snij in stukken.
  2. Stoof de asperges in de boter aan en blus met water tot ze onderstaan.
  3. Kook de asperges gaar gedurende 20 minuten.
  4. Bak ondertussen de kipfilet.
  5. Ontpit de tomaten en snij in blokjes. Marineer de tomaten gedurende minimum 30 min in de azijn, olie, geraspte knoflook, peper en zout.
  6. Grill de sneden brood krokant.
  7. Mix de aspergesoep en breng op smaak met peper en zout.
  8. Neem een snede brood, beleg er rijkelijjk de gemarineerde tomaten op samen met een snede kip.
  9. Werk het geheel af met wat fijn gehakte peterselie en geraspte parmezaan.

Aanbevolen Producten

 

-38%
TOP AANBIEDING