Download eBook

Gazpacho van witte asperges en gerookte zalm

Gazpacho-van-witte-asperges-en-gerookte-zalm
Gerecht Soep
Aantal Personen 4
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 10 min
Totale Tijd 20 min

Ingrediënten

  • 30 g boter
  • 75 ml room
  • 1 aardappel
  • 1 l kippenbouillon
  • 2 plakjes gerookte zalm
  • pistachenoten

Bereidingswijze

  1. Snij de koppen van de witte asperges en hou ze apart. Snij de rest van de asperges in grote stukken.
  2. Schil de aardappel en snij deze in grote stukken. Kook de asperges en aardappelen gaar in de kippenbouillon.
  3. Mix alles goed doorheen en giet door een zeef om de vezels te verwijderen.
  4. Breng de gezeefde soep terug aan de kook en roer de room eronder, laat inkoken tot de gewenste dikte en laat afkoelen in de koelkast.
  5. Serveer de gazpacho met fijne reepjes gerookte zalm en stukjes pistachenoten.

    Tip: zeer lekker met een gepocheerd eitje!

Aanbevolen Producten

 

-38%
TOP AANBIEDING