Download eBook

Carpaccio met groene asperges en vijgen

Carpaccio-met-groene-asperges-en-vijgen
Gerecht Voorgerecht
Aantal Personen 4
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 10 min
Totale Tijd 25 min

Ingrediënten

  • 16 groene asperges
  • 300 g carpaccio
  • 3 el olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 kl honing
  • 1 kl mosterd
  • 2 el pijnboompitten
  • 3 el appelkappertjes
  • Parmezaan

Bereidingswijze

  1. Kook de groene asperges beetgaar in ruim kokend water. Laat schrikken in ijswater.
  2. Dresseer op een bord de carpaccio met de de groene asperges. Snij de vijgen in 2 en schik deze op het bord.
  3. Voor de dressing:
    Meng de olijfolie, balsamicoazijn, honing en mosterd. Druppel de dressing over de carpaccio. Werk af met appelkappertjes en geraspte parmezaan.

Aanbevolen Producten