
Gerecht | Recepten |
---|---|
Aantal Personen | 4 |
Bereidingstijd | 50 min |
Kooktijd | 40 min |
Totale Tijd | 90 min |
Ingrediënten
- 500 g witte asperges
- 30 g boter
- 2 tomaten
- 1 teentje look
- 2 el azijn
- 4 el olijfolie
- 1 kipfilet
- 8 sneden bruin brood
- parmezaan
- platte peterselie
- peper en zout
Bereidingswijze
- Schil de asperges en snij in stukken.
- Stoof de asperges in de boter aan en blus met water tot ze onderstaan.
- Kook de asperges gaar gedurende 20 minuten.
- Bak ondertussen de kipfilet.
- Ontpit de tomaten en snij in blokjes. Marineer de tomaten gedurende minimum 30 min in de azijn, olie, geraspte knoflook, peper en zout.
- Grill de sneden brood krokant.
- Mix de aspergesoep en breng op smaak met peper en zout.
- Neem een snede brood, beleg er rijkelijjk de gemarineerde tomaten op samen met een snede kip.
- Werk het geheel af met wat fijn gehakte peterselie en geraspte parmezaan.
Aanbevolen Producten
Aanbieding!
€16,95