
Gerecht | Recepten |
---|---|
Aantal Personen | 4 |
Bereidingstijd | 15 min |
Kooktijd | 15 min |
Totale Tijd | 30 min |
Ingrediënten
- 8 witte asperges
- 8 groene asperges
- 150 g lomo (varkenslende)
- 75 g frambozen
- geroosterde pijnboompitten
- 4 el olijfolie
- 1 el framboosazijn
- zuringblaadjes
- 1 citroen
Bereidingswijze
- Schil de witte asperges en snij de harde uiteinden af. Snij bij de groene asperges enkel het harde uiteinde weg.
- Snij dunne slierten van de asperges met een dunschiller of een mandoline.
- Dresseer de aspergeslierten nonchalant op een bord.
- Leg een aantal sneedjes lomo, frambozen en geroosterde pijnboompitten tussen de aspergeslierten. Werk af met een aantal blaadjes zuring.
- Maak een lichte dressing door de olie en de azijn te mengen en breng op smaak met peper en zout. Druppel de dressing over de asperge-carpaccio en werk af met een beetje geraspte zeste van de citroen.
Aanbevolen Producten
€16,95
Aanbieding!
Aanbieding!