
Gerecht | Hoofdgerecht |
---|---|
Aantal Personen | 4 |
Bereidingstijd | 30 min |
Kooktijd | 30 min |
Totale Tijd | 60 min |
Ingrediënten
- 250 g groene asperges
- 250 g witte asperges
- 1 kipfilet
- 15 g boter
- 200 g kerstomaten
- 1 komkommer
- gemengde salade
- 2 appelsienen
- 5 el olijfolie
- sap van 1/2 appelsien
- peper en zout
Bereidingswijze
- Schil de witte asperges. Snij van de witte en de groene asperges het houterige uiteinde af. Kook de asperges beetgaar.
- Bak de kipfilet gaar in een beetje boter of arachideolie op een middelhoog vuur onder deksel, zo blijft de filet sappig. Haal van het vuur en snij in schijfjes.
- Snij alle groenten voor de salade, schil de appelsienen en snij in partjes. Meng alles en maak een dressing met de olijfolie en appelsiensap.
- Dresseer de salade op een bord samen met de gekookte asperges.
Aanbevolen Producten
€16,95
€79,00