
Gerecht | Hoofdgerecht |
---|---|
Aantal Personen | 4 |
Bereidingstijd | 10 min |
Kooktijd | 45 min |
Totale Tijd | 55 min |
Ingrediënten
- 500 g witte asperges
- 150 g gerookte eend
- 150 g Sobanoedels
- 4 eieren
- 1 l kippenbouillon
- 20 g gemberwortel
Bereidingswijze
- Maak een kruidige maar heldere kippenbouillon met gember.
- Kook de sobanoedels in bouillon.
- Schil de witte asperges en snij het houtige uiteinde af. Kook de asperges beetgaar.
- Pocheer de eitjes.
- Doe de bouillon met sobanoedels in een kom samen met de asperges. Leg er een paar sneetjes gerookte eend en het gepocheerd eitje op. Kruid af met peper en zout.
- Snij net voor het serveren het eitje door zodat het eigeel zich mengt met de soep.
Aanbevolen Producten
€62,95