
Gerecht | Hoofdgerecht |
---|---|
Aantal Personen | 4 |
Bereidingstijd | 10 min |
Kooktijd | 30 min |
Totale Tijd | 40 min |
Ingrediënten
- 1 kalfsfilet van 600g
- 12 groene asperges
- 200 g Tallegio
- 2 dl kalfsfond
- 5 el rode wijn
Bereidingswijze
- Kook de groene asperges beetgaar in ruim kokend water. Laat schrikken in ijswater.
- Snij de kalfsfilet in 4 gelijke porties en snij deze 'en enveloppe'. Schik telkens 3 asperges en een sneetje Tallegio op de escalope en rol op.
- Kruid de stukken vlees met peper en zout en kleur ze aan in je bakpan. Schik op een ovenplaat en gaar in een voorverwarmde oven van 180°C.
- Deglaceer de pan met de rode wijn, laat even opkoken en werk af met de fond. Laat kort inkoken.
- Schik een kalfsvleespakketje op het bord en werk af met de saus.
Aanbevolen Producten
Aanbieding!
Aanbieding!