
Gerecht | Hoofdgerecht |
---|---|
Aantal Personen | 4 |
Bereidingstijd | 25 min |
Kooktijd | 30 min |
Totale Tijd | 55 min |
Ingrediënten
- 300 g quinoa
- 150 g witte asperges
- 150 g groene asperges
- 5 el olijfolie
- 2 tl sojasaus
- 1 tl vissais
- 1/2 limoen
- 1/2 rode paprika
- 1/2 gele paprika
- 75 g feta
- geroosterde pijnboompitten
Bereidingswijze
- Kook de quinoa gaar volgens de beschrijvingen op de verpakking.
- Schil de witte asperges en snij de harde uiteinden af. Snij bij de groene asperges enkel het harde uiteinde weg.
- Strijk de asperges en paprika in met olie en gril ze in een hete grillpan.
- Voor de dressing: meng de olijfolie met de sojasaus, vissaus en limoen.
- Meng de quinoa met de dressing, de gegrilde groenten, pijnboompitten en feta. Breng op smaak met peper en zout.
Aanbevolen Producten
Aanbieding!
Aanbieding!