
Gerecht | Hoofdgerecht |
---|---|
Aantal Personen | 4 |
Bereidingstijd | 40 min |
Kooktijd | 30 min |
Totale Tijd | 70 min |
Ingrediënten
- 500 g vers pastadeeg
- 300 g champignons
- 300 g spinazie
- 12 groene asperges
- 1 lookteentje
- handvol hazelnoten
- olijfolie
- Parmezaan
Bereidingswijze
- Kuis de champignons en snij ze in kleine stukken. Versnipper de look.
- Bak de champignons en spinazie samen met de look. Hak de hazelnoten grof en voeg toe. Breng op smaak met peper en zout.
- Haal van het vuur, laat even afkoelen en uitlekken en snij alles fijn.
- Vul een stuk deeg van 12 op 12 cm met het mengsel en maak er ravioli pakjes van.
- Kook de groene asperges beetgaar in ruim kokend water. Laat schrikken in ijswater.
- Kook de ravioli beetgaar , schik op een bord met de asperges en overgiet met een fruitige olijfolie. Rasp net voor het opdienen verse parmezaan over het gerecht.
Aanbevolen Producten
€62,95
€119,00
€79,00