Download eBook

Botersaus

Botersaus
Gerecht Saus
Aantal Personen 4
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 25 min
Totale Tijd 35 min

Ingrediënten

  • 100 ml witte wijnazijn
  • 50 ml witte wijn
  • 1/2 sjalot
  • 2 el room
  • 150 g klontjes boter

Bereidingswijze

  1. Versnipper een halve sjalot.
  2. Doe de witte wijnazijn en witte wijn samen met de versnipperde sjalot in een kookpot en reduceer het geheel tot de helft.
  3. Zeef de reductie.
  4. Meng 4 el van de reductie met de room en roer de klontjes boter stelselmatig onder het mengels.

Aanbevolen Producten

 

Aanbieding!
Aanbieding!
62,95 40,00
Aspergeskoken-e-book-left
ALLES WETEN OVER ASPERGES?

ASPERGE E-BOOK

Gratis downloaden

Download het nieuwe asperges E-book 
en ontdek nog meer aspergerecepten, tips en tricks

DOWNLOAD