
Gerecht | Hoofdgerecht |
---|---|
Aantal Personen | 1 |
Bereidingstijd | 20 min |
Kooktijd | 45 min |
Totale Tijd | 65 min |
Ingrediënten
- 3 witte asperges
- 1 sneetje witbrood
- 180 g kabeljauw
- 50 g boter
- scheutje water
- zout
- zurkel
- 10 stuks handgepelde grijze garnalen
Bereidingswijze
- Schil de asperges, en snij deze in schuine plakjes van ong 1 cm dik.
- Gril de kabeljauw in mooie ruitjes vorm.
- Snij het witbrood in blokjes en bak deze mooi goudbruin in boter.
- Stoof vervolgens de asperges in wat water en boter gaar.
- Dresseer vervolgens in een diep bordje, onderaan de asperges, daarop de gegrilde kabeljauw.
- Werk dit af met fijn gesnipperde zurkel, brood croutons en grijze garnalen.
- De jus van de asperges is tevens ook de saus. Deze kan op het laatste opgemixt worden met wat boter. Kruid af naar eigen smaak.
Aanbevolen Producten
€99,95
€179,00